Selecteer een pagina

Een goed idee
verdient een
sterke aanpak !

Jan Sterk - Dat is Sterk

Of het nu gaat om een nieuw logo, een gehele huisstijl , een nieuwe website, een banner, eenopvallende uitnodiging of een gehele campagne.Bij Dat is Sterk ben jij aan het juiste adres! Dat is Sterk is een jong bedrijf gericht op sterke reclame en creatieve communicatie uitingen. Geen bureau met sterke verhalen maar ik verras je liever met sterke creaties!

Ik ben een jonge vormgever met oog voor reclame. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in reclame en de boodschap hierachter.
Dit was dan ook de reden dat ik grafische vormgeving en communicatie ben gaan studeren. Door deze combinatie maak ik niet alleen een sterk ontwerp, maar heeft elk ontwerp ook een sterk concept en een kern-gedachte. Daarnaast vind ik het leuk om samen te brainstormen over concepten en ideeën. Een sterk voorgevoel dat ik ook iets voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij op want: Sterk werk werkt!

 

Werkwijze

Idee

Een sterk idee is het begin van een nieuwe opdracht of een mooie samenwerking. Heb je al een idee dan hoor ik dat graag, dan bepalen we samen de juiste uitkomst. Heb je nog geen idee, gooi dan alles wat je hebt bij mij op tafel en ik ga er graag mee aan de slag!

Concept

Bij het ontwikkelen van een concept begint een opdracht met een goed gesprek met de klant. Inleven en samenwerken is voor mij erg belangrijk, op elk gewenst niveau. Door kennis en informatie te delen en de krachten te bundelen komen we uiteindelijk tot een sterk concept. Samen sta je sterk!

Ontwerp

Een sterk ontwerp is niet zomaar een ontwerp, er schuilt een duidelijk idee en concept achter, een kern-gedachte die de basis is tot de reclame en/of creatieve communicatie uiting. Het idee en het concept komen samen en vormen uiteindelijk een sterk ontwerp.

Oplevering

Iedere opdracht bij Dat is Sterk is speciaal. Nadat het idee en concept samen zijn gekomen tot een sterk ontwerp wordt de opdracht trots opgeleverd.

Waarbij ik hoop op je gedachte;
Dat is Sterk!

Deze bedrijven gingen je voor …

werkwijze

Enkele klanten over mij

Jan werkt snel en is heel transparant in zijn werkwijze. Daarnaast waardeer ik zijn flexibiliteit. Het is prettig met hem te werken!

Anita van der Stap

Directeur Buzzmij - Onderzoek en Communicatie, Buzzmij

Jan heeft voor ons tot volle tevredenheid ons logo en flyer ontworpen . Hij luistert goed en heeft onze wensen zeer goed in beeld gebracht. Neem Sterk want dat werkt!

Jos & Carin Officier

Marktkooplieden, Jos & Carin Stoffe

Jan heeft mijn logo en visitekaartjes ontworpen. Hij reageerde snel, luisterde erg goed en wist mijn inbreng door te vertalen is een fantastisch, persoonlijk, creatief en professioneel design. Ik zal hem zeker weer inhuren. Rozemarijn ter Horst

Consultant in water governance and development, Ter Horst - water projects

Jan maakt uitstekend werk en heeft de visuele identiteit ontworpen voor verschillende rapporten die ik heb geschreven. Jasper Wolfs

Service manager , Kasbank Amsterdam

Jan heb ik leren kennen als een creatief en meedenkende vormgever. Hij kan goed luisteren en de wensen vertalen in creatieve en verrassende oplossingen. Daarnaast is hij ook een innemend persoon die niet kost wat kost eigenwijs zijn eigen ontwerpen bepleit maar ook goed schakelt bij op -of aanmerkingen. Ik vind het bijzonder prettig dat de samenwerking met Jan altijd soepel verloopt. Ik ben van mening dat Jan met “Dat is Sterk” zich prima kan onderscheiden met andere vormgevingsbedrijven!

Rob Steuber

Web Developer, Twinsense

Jan creëerde een fantastische poster en flyer voor mij. Ik ben erg blij met zijn professionele touch. Hij maakt mij idee tot een resultaat waar ik alleen maar van kan dromen! Janiek Bartelds

Docent onderzoek, analyse en statistiek , Avans Hogeschool

Ik werk nu al een aantal jaren met Jan samen en kan hem van harte aanbevelen. Hij werkt snel, heeft goede ideeën en verwerkt je input en feedback in zijn ontwerpen zodat er altijd een geweldig eindresultaat is.

Peter Minkjan

Independent Social Marketing Strategist, Likeconomics

Jan heeft met zijn bedrijf Dat is Sterk het ontwerp gedaan voor een brochure van Buro Wesselink over Teamontwikkeling. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Jan neemt de tijd om erachter te komen wat ik wil en gaat daarna supersnel aan de slag om enkele voorbeelden voor te leggen. Van de definitieve versie krijg je een ‘look-and-feel’, dan weet je ook wat jouw klant straks in handen krijgt en kun je nog wat laatste aanpassingen doorvoeren. Zeer prettig.

De brochure sluit helemaal aan op mijn huisstijl, ziet er professioneel uit en heeft een frisse uitstraling. En zo wilde ik het hebben. Jan is klantgericht en levert uitstekend resultaat. Verder geen poespas. Sterk werk!

Selmar Wesselink

Organisatiepsycholoog/trainer, Buro Wesselink

Sinds wij samen werken met Jan heeft hij onze website vernieuwd en meerdere advertenties ontworpen. Met goede en snelle resultaten!

Marc ter Haar

E-Commerce medewerker, Koffergigant

Dat is Sterk heeft voor mij een nieuw beeldmerk, logo en bijbehorende visitekaartjes ontworpen.
Jan heeft mij nauw betrokken bij het ontwerpproces om een beeldmerk en logo te ontwerpen dat past bij mijn bedrijf en hetgeen dat ik wil uitstralen.
Hij luistert goed naar hetgeen wat je wil, geeft goede adviezen en heeft uiteindelijk een mooi ontwerp afgeleverd.

Bart Wessels

DJ / Producer, DJ BWESS

Ook de kracht ervaren van Dat is Sterk?