Selecteer een pagina

Ruud Winkelhuis Architect

Klant:
Ruud Winkelhuis Architect

Datum:
Mei 2016

Categorie:
Website

Over dit project:

Voor Ruud Winkelhuis hebben we een compleet nieuwe website mogen ontwikkelen.

Ruud Winkelhuis is een allround architect en voor verschillende projecten inzetbaar. Van fraaie appartementen tot grote bedrijfsgebouwen, van ruime kantoren tot moderne villa’s en landhuizen. Als architect is hij de spil samen met zijn opdrachtgever(s) naar het gewenste resultaat toe te werken. Creativiteit optimaliseert hij vanuit enthousiasme en stimulans; een goed ontwerpproces kan niet zonder en zal als een ontdekkingstocht worden ervaren.

Ruud Winkelhuis wou graag een nieuw modern redesign van zijn huidige website. Waarin zijn kennis, ervaring en zijn verrassende ontwerpen duidelijk naar voren komen. Van appartementen tot bedrijfsgebouwen, van kantoren tot villa’s en landhuizen. Zijn gepassioneerde werkmethode en grote inzet moeten zijn variatie in werk duidelijk maken in de website. Deze variantie in zijn werk is voor hem belangrijk om geboeid te blijven in het leven.

Daarnaast moeten de bezoekers/ toekomstige klanten getriggerd worden door zijn werk en op verschillende momenten contact kunnen opnemen met Ruud. De gehele website is clean, modern en straalt klasse uit. Duidelijk en zonder poespas. Of zoals Ruud Winkelhuis zegt:
“Je hebt weinig lijnen nodig om iets te duiden”.

Sterk voorgevoel dat ik iets voor je kan betekenen?