Selecteer een pagina

Rebranding Rotonde International BV
Partner in betoninstallaties

Klant:
Rotonde International BV

Datum:
Oktober 2017

Categorie:
Rebranding

Over dit project:

Rotonde International BV is begonnen in engineering en constructies van compleet turn-key geleverde betonmortel centrales, menginstallaties en vulsystemen. Maar leverde ook losse componenten en deeloplossingen. Maar met meer dan 20 jaar ervaring is Rotonde meer geworden dan alleen die leverancier. Ze zijn uitgegroeid tot een flexibele en klantgerichte organisatie die met je meedenkt en je inspireert.  Ze zijn de professionele partner voor efficiente en innovatieve oplossingen in alle technische facetten van de betonindustrie.

Door deze groei in medewerkers maar ook in de geslaagde projecten in binnen-, en buitenland werd het tijd voor een rebranding. De oude huisstijl voldeed namelijk niet meer aan de eisen en wensen waar de organisatie op dit moment voor staat.

Aan Dat is Sterk is gevraagd om de huisstijl om te turnen tot een moderne en professionele uitstraling. Van logo ontwerp tot alle communicatie uitingen, van de website tot stickers en pennen. De gehele huisstijl krijgt een rebranding. Aankomend jaar wordt alles stap-voor-stap zichtbaar!

Sterk voorgevoel dat ik iets voor je kan betekenen?