Selecteer een pagina

Een nieuwe identiteit

Klant:
Aleid Wolting

Datum:
Juni 2016

Categorie:
Nieuwe visuele identiteit

Over dit project:
Aleid Wolting heeft de stap in het diepe gemaakt en wil als freelancer gaan werken als trainer binnen zorginstellingen. En dat betekent het ondersteunen bij een veranderingsprocessen, bijvoorbeeld op het gebied van gedrag, reorganisatie, zelforganisatie etc. Daarnaast wil ze zich beschikbaar stellen als teamcoach bij deze processen bij oa. zorginstellingen, verpleeghuizen, woonzorgcentra en ziekenhuizen .

Aleid is door een goede lead bij Dat is Sterk terecht gekomen. En samen zijn wij het traject voor een nieuwe visuele identiteit ingegaan. Eerst hebben wij de kernwaarden, USP’s en de werkzaamheden duidelijk geformuleerd. En hebben wij door middel van Archetypes de kenmerken, het motto, verlangen, de  doelstelling en de vormen en kleuren bepaald.

Vanwaaruit de naam tot stand is gekomen; Nobelcare. Aleid is namelijk afgeleid van adelheid, een edel persoon. Adelheid betekent: Nobel, vriendelijk. Daarnaast betekent Nobel ook: iemand met goede en eerlijke bedoelingen, wat betrekking heeft op een doel of streven. Care is afgeleid aan de zorg. Een behoedzame overweging, voorzien in behoefte.
Maar ook doet ze al het werk met volle overtuiging en met aandacht en zorg.

De eisen en wensen werden daarna vertaald naar een concept dat de basis vormt voor de nieuwe nieuwe identiteit. Het sterke concept werd geladen met de kernwaarden van Nobelcare en krijgt hierdoor een unieke en eigen look & feel. Deze stijl werd doorvertaald naar de visuele verschijning en zo creëerde Dat is Sterk de unieke look & feel in alle denkbare communicatiemiddelen.

Aleid heeft een professionele stap gemaakt en kan nu verder bouwen aan haar mooie bedrijf Nobelcare. Dat is Sterk wenst haar alvast veel succes met de vervolg stappen!

Sterk voorgevoel dat ik iets voor je kan betekenen?