Selecteer een pagina

Lefgozer
Ondernemen met lef

Klant:
Lefgozer – Onderneem met lef

Datum:
Augustus 2015

Categorie:
Grafisch ontwerp en identiteit

Over dit project:
Voor Lefgozer is er geheel nieuwe identiteit neergezet, van logo tot visitekaartjes van website tot een gehele nieuwe look & feel.

Lefgozer is een partner in communicatie.  Of het nu gaat om het aanschaffen van communicatie apparatuur zoals een laptop, het aansluiten van een internet verbinding,  een mobiel abonnement of het trainen van uw personeel.
Communiceren doen ze met LEF.  Iedere Lefgozer heeft zijn eigen specialisme, zodat je altijd iemand spreekt met kennis van zaken.

Aan de hand van het voortraject en de uitvoerige gesprekken, kwam naar voren dat Lefgozer zich wil presenteren met een doordacht beeldmerk. Die tevens toepasbaar is bij de meerdere expertises. Daarnaast kwam er naar voren dat Lefgozer er wil zijn voor de ondernemer, altijd in beweging is,  inspeelt op veranderingen, professioneel en veelzijdig is en het persoonlijke contact erg belangrijk vind. Al deze elementen zijn later terug gekomen in het beeldmerk.

In het beeldmerk is een praatwolk te zien wat staat voor: het persoonlijke contact en de bereikbaarheid. Binnen in het beeldmerk zie je een zeshoek wat staat voor: stabiliteit, veelzijdigheid en verbinding. De driehoekvormen die samen het beeldmerk vormen kan men zien als een caleidoscoop. Een caleidoscoop is een koker waar men door heen kan kijken en altijd in beweging is en speelt met veranderingen, de klant kijkt door de de caleidoscoop en ziet de oplossingen die Lefgozer aanbiedt.

Vervolgens zijn de vormen van het beeldmerk en de kleuren doorgevoerd in de gehele huisstijl.

Sterk voorgevoel dat ik iets voor je kan betekenen?